Wat een opbrengst!

Ik heb geen woorden om mijn gevoel te beschrijven toen ik de Mollers bij Music for Life hoorde bekend maken hoeveel hun initiatief heeft opgebracht: dankbaarheid, ongeloof, verbazing, geluk, blijdschap, verwondering,  …

Hun initiatief “Shosholosa for Life” bracht 10.000 euro op. De winnaar van “De Mol”, Davey, verhoogde dit bedrag zelfs nog eens met 5.000 euro uit de pot die hij had gewonnen met het programma (zoals hij toen had beloofd aan zijn collega-Moller).  In totaal schenken ze zo dus 15.000 euro (!!) voor onze vzw. Ik moest toch even bekomen (en even een traantje (of 10) wegpinken) en het heeft even geduurd voor het doordrong.

We hebben het al tot vervelens toe herhaald op de sociale media-kanalen, maar uit de grond van ons hart: BAIE DANKIE !!

Wil je hen, en de aanwezigen in Wachtebeke, nog eens horen zingen, kijk dan zeker hier: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/12/23/-shosoloza-for-life–de-mol-kandidaten-zingen-15-000-euro-bij-el/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s