Helpers nodig voor Shosholoza for Life

Deze oproep voor vrijwilligers kregen we van de “Mollers”:

====

Beste,

ik ben Hans, één van de kandidaten van de Mol van 2017 en tevens initiatiefnemer en mede-organisator van het Shosholoza for Life evenement dat we op 21/12 onder de vleugels van de Warmste Week organiseren ten voordele van jullie VZW.

Ik schrijf jullie met de vraag naar wat hulp bij de organisatie van het evenement zelf. We zijn namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die op de dag zelf wat kunnen helpen. Er is reeds heel wat vrijwillige steun voorzien door een groot aantal studentenverenigingen van de Universiteit Antwerpen, maar we zoeken nog een 40-tal bijkomende mensen die ons kunnen helpen bij de toegangscontrole en drankkraampjes. Concreet zoeken we nog 20-tal mensen voor de drankkraampjes, een 10-tal mensen voor de toegangscontrole en dan nog een 10-tal mensen als reserve.

Wat houdt dat nu juist in? Concreet betekent het dat de vrijwilliger om 16h30 op de plaats van het evenement zou moeten zijn, en tot ongeveer 20h00 beschikbaar. Locatie is het Hof van Liere, Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen. Alles zal ter plaatste voorzien worden, zoals een badge en uitleg van wat er juist wordt verwacht.

Zal de vrijwilliger dan helemaal niet deel kunnen nemen aan het evenement zelf? Helemaal niet! Omdat het evenement plaats zal vinden in het Hof van Liere, een grote openlucht binnenplaats in een feeërieke sfeer, zal er absoluut niets gemist worden van het evenement zelf; integendeel, niets houdt de persoon in kwestie tegen om mee te zingen met Shosholoza!

=====

Mocht je je geroepen voelen, kan je jezelf uiterlijk tegen dinsdag 5 december (volgende week) opgeven. Dit kan door via ons contactformulier (of rechtstreeks via email info@samenvoorzuidafrika.be) volgende gegevens door te sturen:

  1. naam
  2. email
  3. gsm-nummer

Alvast hartelijk bedankt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s